7800 oda – Cesmebook.com

DE LUXE ODALAR

De Luxe Rooms (40m²)

           Eşsiz konumu, muhteşem deniz manzarası ile adeta denizle iç içe olma duygusu veren 7 adet Delüks odalarımızın her biri 40 m2 ve her odanın önünde 12 m2 bahçesi ve verandası bulunuyor.  Sadece size özel olan bahçenizde güneşlenebilir ve birkaç adımda denize ulaşabilirsiniz. Bu çok özel konumlu odalar sizin için İtalyan mobilya ile özel olarak dekore edildi.  

De Luxe Suite Rooms (80m²)

             Eşsiz konumu, muhteşem deniz manzarası ile adeta denizle iç içe olma duygusu veren 5 adet Delüks Suite odalarımızın her biri 70 m2 ve her odanın önünde 20 m2 veranda ve bahçesi bulunuyor. Sadece size özel bahçenizde güneşlenebilir, birkaç adımda denize ulaşabilirsiniz. Bu çok özel konumlu odalar sizin için İtalyan mobilya ile özel olarak dekore edildi. 

COMFORT ODALAR

Comfort Rooms Doğa Manzaralı Terassız (20-25m²)

          Eşsiz Mimariye Sahip 7800 Çeşme’nin en üst katında bulunan 2 adet 20 ve 25 mbüyüklüğündeki Comfort Odalarımızda, 7800 kalitesinde bir tatil geçirebilmeniz için her türlü konfor sizlere sunulmaktadır. Balkonsuz odanızın sürgülü penceresini açınca, sizi yazın sıcağında dahi serinletecek Çeşme esintisi eşliğinde muhteşem doğa manzarasının keyfini çıkaracaksınız.  Keyifli ve hareketli  günün arkasından, rahatlayabilmeniz için özel banyo malzemelerine kadar her türlü detay düşünülerek hazırlanan banyonuzda günün yorgunluğunu atacaksınız. 1 adet 2 Kişilik yatağın bulunduğu Comfort odalarımızda maksimum 2 kişi konaklayabilmektedir.  

Comfort Rooms Doğa Manzaralı Terassız (31-33m²)

Comfort Rooms Doğa Manzaralı Teraslı (25-32.5m²)

Comfort Rooms Deniz Manzaralı Terassız (23-25m²)

Comfort Rooms Deniz Manzaralı Terassız (32-37m²)

Comfort Rooms Deniz Manzaralı Teraslı (32-37.5m²)

Confort Junior Suite Deniz Manzaralı Terassız(42m²)

Confort Junior Suite Deniz Manzaralı Teraslı (42m²)

Confort Suite Deniz Manzaralı Terassız (48m²)

        Eşsiz Mimariye Sahip 7800 Çeşme’nin en üst katında bulunan 1 adet 48 mbüyüklüğünde, 1 yatak odası ve 1 oturma odasından oluşan Comfort Suite 7800 kalitesinde bir tatil geçirebilmeniz için her türlü konforu size sunuyor. Balkonsuz odanızın sürgülü camını açtığınızda yazın sıcağında dahi sizi serinleten Çeşme esintisi eşliğinde harika deniz manzarasını izleyeceksiniz. Keyifli ve hareketli  günün arkasından, rahatlayabilmeniz için özel banyo malzemelerine kadar her türlü detay düşünülerek hazırlanan banyonuzda günün yorgunluğunu atacaksınız. Yatak odasında 1 adet 2 kişilik yatak ve oturma odasında oturma grubunun bulunduğu geniş odamız 7800 rahatlığını ve konforunu size yaşatacak.

EXECUTIVE SUITES

Executive Rooms Doğa Manzaralı Bahçeli (168m²)

               Eşsiz Mimariye Sahip 7800 Çeşme’nin giriş katında konumlandırılmış, 6 adet 112 mkullanım alanı bulunan tek katlı Executive Suite odalarımız 56 mz büyüklüğündeki yemyeşil bahçesi ile kendinizi ayrıcalıklı hissettirecek. Executive Suite odalarımız ailenizle birlikte 7800 kalitesinde rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için her türlü ayrıntı düşünülerek tasarlandı. 7800 kalitesi ve konforunu misafirlere sunan 3 yatak odası, 1 oturma odası ve 2 banyodan oluşan Executive Suite odalarımız, ailece geçireceğiniz tatillerin tek adresi olmaya aday.

Executive Rooms Doğa Manzaralı Teraslı(170.4m²)

      Eşsiz Mimariye Sahip 7800 Çeşme’nin birinci katında konumlandırılmış, 8 adet 122 mz kullanım alanı bulunan dubleks ve muhteşem doğa manzarasıyla 48 mz büyüklüğündeki terası ve terasındaki jakuzisi ile kendinizi ayrıcalıklı hissettirecek Executive Suite odalarımız ailenizle birlikte 7800 kalitesinde rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için her türlü ayrıntı düşünülerek tasarlandı. 7800 kalitesi ve konforunu misafirlere sunan 3 yatak odası, 1 oturma odası ve 3 banyodan oluşan Executive Suite odalarımız, ailece geçireceğiniz tatillerin tek adresi olmaya aday.

Executive Rooms Deniz Manzaralı Teraslı(178.4m²)

         Eşsiz Mimariye Sahip 7800 Çeşme’nin birinci katında konumlandırılmış, 1 adet 130 mkullanım alanı bulunan dubleks ve büyüleyici deniz manzarasıyla  48 mz büyüklüğündeki terası ve terasındaki jakuzisi ile kendinizi ayrıcalıklı hissettirecek Executive Suite odalarımız, ailenizle birlikte 7800 kalitesinde rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için her türlü ayrıntı düşünülerek tasarlandı. 7800 kalitesi ve konforunu misafirlere sunan 3 yatak odası, 1 oturma odası ve 3 banyodan oluşan Executive Suite odalarımız, ailece geçireceğiniz tatillerin tek adresi olmaya aday.